+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (2023)

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (1)

Voor onze Android-mobiel zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om kunnen download disney-achtergronden​ Dat wil zeggen, we zullen kunnen rekenen op enkele van de bekendste protagonisten uit zowel klassieke animatiefilms als 3D-animatiefilms.

Wallpaper-applicaties waarmee pas de desktop van onze Android-mobiel aan​ Een kans om die desktop aan te kleden met apps waarvan gezegd moet worden dat ze misschien verdwijnen vanwege copyright, maar als we opletten, kunnen we honderden zeer mooie achtergronden krijgen en natuurlijk helemaal gratis. Laten we beginnen met deze Disney-achtergronden.

Index

  • 1 Kartun achtergronden
  • 2 Cartoon achtergronden
  • 3 Antonio Media Cartoon achtergronden
  • 4 Blauwe achtergronden
  • 5 HD Wallpaper: Prinses HD
  • 6 Disney Verzamelen
  • 7 Princess achtergronden
  • 8 MicMuis
  • 9 Redhead Princess achtergrond
  • 10 Lion Little achtergrond

Kartun achtergronden

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (2)

Zijn een app gewijd aan cartoon, Het geeft ons toegang tot een aantal totaal prachtige achtergronden, zoals die met de hoofdrolspeler van de animatiefilm Brave. Een goed gemaakte app waarmee we ook toegang hebben tot een groot aantal achtergronden van andere soorten animatiekarakters, zoals die bekend zijn van Cartoon Network.

Kartun Wallpapers is een app goed gewaardeerd door de gemeenschap van de Android-gebruikers met die gemiddelde score die ons naar 4,4 brengt voor de kwaliteit van hun afbeeldingen en voor hun hoge kwaliteit ook in resolutie. Disney-figuren tot uw beschikking om het huis van uw mobiel aan te kleden.

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (3)

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (4)

DownloadenQR-Code

Ontwikkelaar: CMS-ONTWIKKELAAR

Prijs: Gratis

Cartoon achtergronden

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (5)

Nog een geweldig alternatief om een ​​van onze favoriete Disney-personages te vinden hoe kan het Raponsje zijn. Ja, het is waar dat ze ze niet in hun afbeeldingen op de productpagina laten zien, maar het heeft meer dan interessante achtergronden voor onze mobiel.

(Video) Use this Secret Website to Create Unlimited Amazon KDP Low Content Books and Make Over $2000 Monthly

Dat door het accent op andere personages te leggen, kunnen we de inhoud van achtergronden verkennen van deze app zonder bang te hoeven zijn dat het zal verdwijnen zoals het gebeurt met anderen die die claim gebruiken, maar die uiteindelijk uit de Play Store verdwijnen vanwege copyright. Nog een gratis app om allerlei soorten achtergronden voor je mobiel te hebben.

Antonio Media Cartoon achtergronden

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (7)

Een andere app die erg lijkt op de vorige, maar waarin we bekende protagonisten van Disney-animatiefilms kunnen zien Hoe gaat het met Mickey Mouse of de Lion King zelf?​ dat wil zeggen, ze laten ons snel enkele van de bekendste Disney-personages zien.

Ze hebben eigenlijk een hoofdopname waar we een aantal prachtige achtergronden kunnen zien scherm met die personages uit de Incredibles en we kunnen bijna zeggen dat het een van de beste apps is die we voor Disney hebben. Het heeft ook een goede score, dus we hebben het geluk ons ​​onder te dompelen in de wereld van Disney via die wallpapers die je al zult downloaden via de link die we bieden van Android Guides.

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (8)

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (9)

Prijs: Aangekondigd worden

(Video) My Most EPIC Minecraft Build! - The Underground Kingdom

Blauwe achtergronden

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (10)

Deze app van Disney-achtergronden voor Android het wordt gekenmerkt door die blauwe kleur. Dat wil zeggen, alle afbeeldingen van hoge kwaliteit die je in deze app kunt vinden, worden naar die kleur verwezen om een ​​bekend Disney-personage te vinden, zoals de blauwe vis Dory of hetzelfde verdriet van Inside Out, een geweldige film in de een die ons leert hoe belangrijk het is om te weten hoe we met menselijke emoties moeten omgaan.

Als we in de app zoeken, kunnen we verschillende Disney-personages vinden, dus we raden je aan een beetje geduld te hebben tussen de meer dan 100 wallpapers van hoge kwaliteit dat heeft deze app genaamd Blue Wallpapers. Omdat het geen gratis app is die u tot uw beschikking heeft via de Google Play Store.

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (11)

De app is niet gevonden in de winkel. 🙁

HD Wallpaper: Prinses HD

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (12)

Deze app van schattige Disney wallpapers is voornamelijk gewijd aan al die prinsessen die elk van de animatiefilms van dit bedrijf vullen. Het is niet zo dat we in elke Disney-film een ​​prinses hebben, maar het is waar dat er veel zijn.

Assepoester of Doornroosje zijn aanwezig voor degenen die op zoek zijn naar deze vrouwelijke personages en die aanwezig zijn geweest in die klassieke geanimeerde verhalen. EEN gratis app zonder veel downloads, maar dat ze voldoende kwaliteit hebben zodat je deze regels doorloopt en je dus aanmoedigt om ze te downloaden om die karakters als achtergrond te hebben.

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (13)

De app is niet gevonden in de winkel. 🙁

Disney Verzamelen

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (14)

Met deze app we staan ​​voor iets anders en ja, het heeft alle Disney-personages. Er moet worden vermeld dat we kaarten van onze favoriete personages uit de Disney-fabriek zullen kunnen verzamelen. Dat wil zeggen, we kunnen ze uitwisselen om hun afbeeldingen op onze Android-mobiel te hebben.

Ja, dat is waar pull freemium om pakketten te openen en dus meer Disney-verzamelobjecten hebben. Dat gezegd hebbende, het is een app die de rest breekt, maar voor Disney-fans zullen ze het zeker waarderen om het te weten. We hebben het gratis, hoewel we munten hebben om door te gaan met het ontgrendelen van inhoud op onze mobiel.

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (15)

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (16)

DownloadenQR-Code

(Video) PUBG : RTX 4090 24GB ( 4K Ultra Graphics )

Princess achtergronden

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (17)

opnieuw we keren terug naar de Disney-prinsessen om gewoon heel mooie achtergronden te hebben. Misschien is het het beste gerelateerd aan het thema van prinsessen als Brave zelf, Raponsje of die Doornroosje. We hebben ook de kleine zeemeermin, dus als je op zoek bent naar een van die mooie prinsessen en een behang om je huis mee aan te kleden, neem dan geen moment de tijd om deze app te downloaden die niet veel beoordelingen heeft.

Als dat Het is waar dat degenen die je hebt op zijn minst positief zijn, maar we waarschuwen u dat we te maken hebben met een app waarvan het aantal dagen kan worden geteld in de Play Store, dus profiteer ervan voordat deze verdwijnt; zoals altijd kunnen we het web gebruiken om mooie prinses-achtergronden te vinden, maar het is zaak om het vanaf onze mobiel te doen, dus om het te doen.

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (18)

De app is niet gevonden in de winkel. 🙁

MicMuis

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (19)

Een andere app die ik eet Je zult zien dat de naam ons meeneemt naar de Mickey Mouse met achtergronden goed ontworpen. Het heeft nauwelijks beoordelingen, dus het is een van de nieuwe die zeker zal verdwijnen, net als vele anderen die een paar weken door de Play Store gaan totdat ze worden geëlimineerd.

Eigenlijk hebben we in dit geval niet veel te maken met de personages zelf, althans met de afbeeldingen intuïtief heel goed waar de opnames naartoe gaan zodat we de meest herkende karakters van Walt Disney kunnen downloaden. Een gratis app om wallpapers te downloaden.

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (20)

De app is niet gevonden in de winkel. 🙁

Redhead Princess achtergrond

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (21)

Deze app van wallpapers is opgedragen aan Brave, de roodharige prinses met een geweldig karakter en hier heeft ze een aantal heel mooie achtergronden voor je plezier. Een app die aan die film is gewijd en die een breed scala aan achtergronden heeft, zodat u degene kunt selecteren die het beste bij u past.

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (22)

De app is niet gevonden in de winkel. 🙁

Lion Little achtergrond

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (23)

Hier we gaan naar de leeuwenkoning en die hoofdrolspelers van een van de mooiste Walt Disney-verhalen over Afrika en die wilde wereld. Deze app heeft een aantal goed gemaakte en mooie achtergronden.

Als je een fan bent van deze film, is het een essentiële app om nieuwe Walt Disney-achtergronden op je mobiel te plaatsen. En zo eindigen we deze lijst met achtergronden waarmee we hopen dat we tevreden zijn geweest uw verlangen naar mooie afbeeldingen met een hoge resolutie. Tot de volgende keer.

+300 gratis Disney-achtergronden voor mobiel - Android-gidsen (24)

De app is niet gevonden in de winkel. 🙁


Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated: 12/19/2022

Views: 6101

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.